Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2008

Ο αδιάφθορος kος Brendel!

Ποιος είναι ο πρώην αστυνομικός διευθυντής που ξεσκέπασε το μεγάλο σκάνδαλο. Οι σκοτεινοί τύποι της Siemens και οι λαμογι-έλληνες.
. .
Έγεραψε ο Αλέξανδρος Πιστοφίδης
--------------------

Συμπληρωματικά ανέφερα ότι..
Ένα είναι σίγουρο, με τη Σκύρο δεν θα τα έβγαζε πέρα, κι αυτό γιατί το σύστημα προστασίας που έχουν εγκαταστήσει οι διαπλεκόμενοι στο νησί έχει την ευρύτερη και πιο αποτελεσματική προειδοποιητική ασπίδα του ασφαλούς του ΑΒΑΤΟΥ στη διαφθορά, πιο εξελιγμένω από τους όποιους Patriot(ε)ς που υπάρχουν στο ΣΕΕΔΔ, στο Δικηγορικό Σύλλογο Χαλκίδας, η εμβέλειά του συστήματος προστασίας, καλύπτει και ξεπερνά και Έδρες Δικαστηρίου της Χαλκίδας και φτάνει και εδράζεται στο τίμιο ξύλο εδράνου της Βουλής.

Ούτε Γκαίτικές η Πλατωνικές η και Αριστοτελικές γνώσεις θα τον βοηθούσαν να χατζαριάσει το Γόρδιο δεσμό της τρισδιάστατης διαπλοκής των καταχραστών Δημόσιας Δημοτικής και Ιδιωτικών ΠΕΡΟΥΣΙΩΝ.

Για τον απλούστατο λόγω, έχουν πάρει όρκο προστασίας της τέταρτης εξουσίας, ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ, για το σύνολο των κομμάτων, που εκπροσωπούν στη Βουλή ΧΩΡΕΙΣ ΕΞΕΡΕΣΕΙΣ!, πια εξεταστική επί των πραγμάτων επιτροπή της βουλής θα πει, όλο μας το παρελθόν να σκύψει το κεφάλι στον ΠΑΝΓΟ του ΧΑΣΑΠΗ, και ποιά εξαρτημένη από την ανεξαρτησία της δικαιοσύνη, θα έφερνε σε πέρας την ΚΑΤΑΓΚΕΛΕΙΑ ΕΝΟΣ ΑΣΥΜΑΝΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΜΙΑΣ ΜΠΕΤΟΝΙΕΡΑΣ?

Εδώ σταματήσαμε να μιλάμε για "Τα τελευταία σαλπίσματα των νικημένων στρατιωτών" πως να πιστέψει κανείς ότι κάτω από αυτές της συνθήκες είναι δυνατόν και πάλι να ακουστεί "Το πρώτο Σάλπισμα ελπιδοφόρας ΝΙΚΗΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια: